susține

3 ani de Bine

Prima pagină » 3 ani de Bine
  • Bine Boutique 3 ani de activitate

3 ani de Bine

Pe 17 septembrie 2021, Bine Boutique, primul magazin caritabil al Crucii Roșii, a împlinit 3 ani de activitate! Ne-am dorit să sărbătorim împreună cu beneficiarii și clienții noștri, printr-o serie de evenimente menite să reafirme valorile noastre fundamentale. Acestea rămân grija față de semeni și mediul înconjurător, cât și preocuparea noastră pentru educație, reciclare, consum responsabil și sustenabilitate.

Pop-up Social Bine Boutique la centrul comunitar al Fundației Remar Romania;

Pop-up Social Bine Boutique la centrul comunitar al Fundației Remar Romania„E ușor să faci BINE. Nu arunca, donează!” este programul Crucea Roșie Română – Filiala Sector 6 București prin care se colectează donații de îmbrăcăminte. Articolele sunt ulterior este sortate cu ajutorul voluntarilor, igienizate și distribuite în comunități defavorizate din București și întreaga țară. În 3 ani au primit ajutor 12.640 de beneficiari cazuri sociale și persoane sinistrate.

Am aniversat 3 ani de activitate a magazinului caritabil Bine Boutique cu un eveniment de tip free shop, intitulat Pop-up Social Bine Boutique. Evenimentul a fost găzduit de centrul comunitar al Fundației Remar România din strada Vespasian 55. În cadrul centrului, beneficiarii și-au putut alege gratuit hainele necesare, cu demnitate, în funcție de preferințele personale.

Atelier de reciclare creativă pentru textile împreună cu copiii de la Fundatia Metropolis

Pentru ca ne place să găsim soluții creative și visăm la o lume în care resursele sunt prețuite, împreună cu voluntarii Crucii Roșii
realizăm articole utile și amuzante, din materiale textile recuperate. Vă invităm să le admirați și achiziționați online, de pe shop.bineboutique.ro sau de la magazinul caritabil din Str. Biserica Amzei 29. Fondurile colectate ne ajută să continuăm proiectele sociale și educaționale în comunitățile vulnerabile.
Pe 16 septembrie, alături de copiii de la Fundația Metropolis, am organizat un atelier de reciclare creativă, unde am lucrat cu diverse materiale textile. Am învățat să coasem la mașină și am realizat obiecte decorative din denim recuperat.

Pe 17 septembrie, de ziua Bine Boutique, toți clienții au extras un Loz de bine și au fost câștigători!

Bine Boutique este locul unde schimbăm mentalitățile privind reutilizarea hainelor, în beneficiul comunității. Din îmbrăcămintea colectată și sortată de voluntarii Crucii Roșii, o mică parte ajunge în magazinul caritabil. Astfel contribuim la promovarea unui consum sustenabil și la reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător. Toate fondurile obținute sustin proiectele sociale și educaționale ale Crucii Roșii.
Pe 17 septembrie, cei ce au intrat in magazinul nostru pentru a descoperi comori vestimentare au avut parte de o surpriza special pregătită. Toți clienții noștri au tras un Loz de Bine câștigător, în semn de mulțumire pentru cei 3 ani în care ne-au fost alături!
Despre REMAR
Remar Romania este filiala unui ONG care și-a început activitatea în Spania în 1982, prezent azi în 70 de țări. Organizatia dezvoltă programe ce vin în sprijinul persoanelor aflate în risc de excluziune socială, victime ale sărăciei, dependenți de droguri și alcool, precum și femei și copii în situații de vulnerabilitate.
Despre Fundația Metropolis
Fundatia Metropolis contribuie de 20 ani la construirea unei lumi în care oamenii zâmbesc, prin facilitarea accesului acestora la sănătate, educație și dezvoltare emoțională echilibrată.
În proiectele sale, Fundația Filantropică Metropolis lucrează în principal cu copiii și tinerii care provin din familii dezorganizate sau cu o situație socio-materială precară.

 

2022-07-22T08:31:37+00:00
Go to Top