susține

4 ținute chic de vară la Bine Boutique

Prima pagină » 4 ținute chic de vară la Bine Boutique

4 ținute chic de vară la Bine Boutique

Dacă ești o fashion addict, știm deja că îți place să colinzi în lung și în lat magazinele, să verifici ultimele tendințe ale modei și să ai câteva ținute păstrate în coșul virtual de cumpărături. Dar noi mai știm ceva. Cu siguranță îți place să explorezi și te bucuri să găsești boutique-uri ascunse pe străduțe, cu articole frumoase și cu prețuri foarte accesibile.

Pentru a te convinge că shopping-ul din magazinele second hand poate fi la fel de creativ ca în orice alt magazin de haine, azi venim către tine cu dovezi! Cum altfel decât cu pozele ținutelor de vară, create de Bine Boutique – primul magazin caritabil al Crucii Roșii Române.

Combină o rochiță vaporoasă de vară cu o sacoșă de pânză reutilizabilă, poate chiar cea cu desenul lui Perjovschi și cu accesoriul cel mai frumos, un zâmbet larg și o stare de bine.

Dacă vrei să fii chic, dar cauți și confortul, combină o rochiță feminină cu o pereche de pantofi sport albi și vei fi pregătită să înfrunți toate activitățile unei zile pline de vară!

Nu știm dacă vouă vă plac bulinele, dar noi le adorăm. Sunt super feminine și îți scot ținutele din anonimat. Combină o rochiță vaporoasă cu o eșarfă care să fie potrivită cromatic cu restul outfit-ului și folosește-o în loc de curea. Se va potrivi cu espadrile, sandale sau chiar teniși, totul depinde de stare.

Simplu și de efect. O pereche de pantofi sport confortabili și negri cu o rochiță vaporoasă și, dacă vrei tu, un rucsăcel. Poți adăuga orice accesoriu, o pereche de ochelari te va proteja de razele soarelui și vei arăta ca desprinsă de pe copertele revistelor de modă.         

Pentru latura ta responsabilă, te invităm în Bine Boutique. Când simți că vrei să iei Bucureștiul la pas, oprește-te pe Strada Biserica Amzei nr.29, ia umerașele la rând și probează fel și fel de rochițe vaporoase de vară. Iar la final, dacă găsești ceva pe placul tău, vei pleca zâmbind, știind că ai contribuit la sprijinirea unor cauze sociale și că ai făcut o faptă bună. 

2021-08-19T11:44:39+00:00
Go to Top