susține

Ziua Internațională a Carității – 5 septembrie

Prima pagină » Ziua Internațională a Carității – 5 septembrie
  • Ziua Internațională a Carității

Ziua Internațională a Carității – 5 septembrie

Bine Boutique

În fiecare an pe 5 septembrie celebrăm Ziua Internațională a Carității. Aceasta zi a luat naștere în anul 2013 în amintirea Maicii Tereza, laureată a Premiului Nobel pentru Pace. Dedicându-și întreaga viață sprijinind oamenii neajutorați, Maica Tereza a rămas în istorie ca simbol al carității, milosteniei și bucuriei de a iubi.

Cum definim caritatea?

Caritatea poate fi definită din multiple perspective. Spunem caritate atunci când vorbim despre generozitate și ajutor, cu precădere față de cei aflați în nevoie sau suferinzi. Totodată, ne putem referi la caritate ca fiind termenul general ce definește bunăvoința, toleranța și iubirea necondiționată față de semeni.

Numeroase studii ne arată că un act de caritate aduce cu sine o mulțime de beneficii pentru persoanele implicate.

Cum te poți implica?

Actele de caritate sunt pur subiective. În momentul în care decidem să facem un gest caritabil nu este atât de importantă direcția în care îl facem, ci intenția pozitivă în sine.

Dacă te interesează să faci fapte bune, te invităm pe pagina noastră de donații unde poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit sau 20% din impozitul pe profit pentru a susține cauzele Crucii Roșii. În cazul în care vrei să faci o donație directă* dă click aici.

De asemenea, la Crucea Roșie Filiala Sector 6 se colectează donații de haine în fiecare zi de luni. Scrie-ne un mesaj pe Facebook și îți vom da toate detaliile.

*Începând cu 17 septembrie, în cadrul evenimentului BINE, VĂCĂREȘTI!, toate donațiile online de pe pagina noastră vor fi direcționate către Asociația Parcul Natural Văcărești pentru refacerea foișoarelor, panourilor de informare și aleilor din parc, oferind astfel bucureștenilor un spațiu sigur de relaxare și reconectare cu natura.

2021-11-23T08:23:25+00:00
Go to Top