susține

7 motive pentru a face shopping la Bine Boutique

Prima pagină » 7 motive pentru a face shopping la Bine Boutique

7 motive pentru a face shopping la Bine Boutique

Suntem primul magazin caritabil al Crucii Roșii Române, iar lucrul care ne-a unit pe toți este grija față de tot ceea ce ne înconjoară. Am conștientizat că tot ce facem se răsfrânge în jurul nostru, iar multe dintre deciziile pe care le luăm nu sunt poate atât de eco-friendly pe cât ne-am dori noi să fie. Odată cu Bine Boutique, zi de zi încercăm să punem bazele unui consum responsabil de haine. De ce să ne treci pragul și să te alături inițiativei noastre de a oferi o nouă viață hainelor cu poveste? Ei, bine, avem 7 motive care s-ar putea să te convingă.

  • Împreună, reducem impactul negativ al risipei de haine.

Hainele de la noi poartă cu ele o poveste, dar mai au suficientă viață în ele pentru a aduce bucurie și altcuiva. Astfel, ne asigurăm că vor fi purtate în continuare și le aducem înapoi în circuitul de cumpărare.

  • Dan Perjovschi ne-a amintit tuturor că less is more. Haine mai faine și mai puține, garderobă mai cool!

Chit că anotimpurile vin și pleacă, nu avem întotdeauna nevoie de o schimbare completă de garderobă sezon după sezon. Îndreaptă-ți atenția către piesele vestimentare de care ai cu adevărat nevoie și investește doar în acelea. Le găsești la Bine Boutique, negreșit!

  • Unele obiecte vestimentare sunt unicate.

Parte a unor colecții trecute, pe care nu le mai regăsim nici în magazinele de tip outlet, unele haine care ajung pe umerașele noastre pot fi considerate piese unicat. Adoptă-le și înfrumusețează-ți ținutele cu ceva care va ieși, fără doar și poate, în evidență.

  • Haine de calitate la prețuri mici

Geci de iarnă la 35 sau 60 de lei. Rochii de zi sau de ocazie la 25 sau 40 de lei. Cămăși, bluze sau pantaloni la prețuri incredibil de accesibile. De ce nu ai face cumpărături la Bine Boutique?

  • 2 în 1: galerie de artă și magazin

Nu demult, Dan Perjovschi ne-a trecut pragul și ne-a înfrumusețat boutique-ul cu numeroase ilustrații grafice bine gândite, care îi conferă o personalitate nemărginită. Noi nu ne săturăm de priveliștea de zi cu zi a pereților sau a vitrinei. Dacă nu ai admirat încă frânturile de artă contemporană, te așteptăm acum la Bine Boutique.

  • Organizăm concursuri foarte faine, pe care n-ai vrea să le ratezi

În primăvară, Adi Despot s-a alăturat inițiativei BINE și ne-a oferit „premiul cel mare” pentru concursul organizat de noi pe paginile de Facebook și Instagram. Acum, odată cu împlinirea unui an de activitate, am pus în joc o ținută în valoare de 150 de lei. Ce trebuie să faci pentru a câștiga? Află aici.

  • Facem BINE

Hainele care ajung pe umerașele Bine Boutique sunt doar o mică parte din donațiile către Crucea Roșie – Filiala Sector 6. Ne dorim să venim în ajutorul celor care au cu adevărat nevoie, motiv pentru care cea mai mare parte a hainelor colectate sunt direcționate către cazuri sociale sau persoane sinistrate. Iar bănuții strânși din vânzările Bine Boutique ne ajută să ducem BINELE mai departe!

Te așteptăm în vizită la Bine Boutique!

2021-09-22T09:33:40+00:00
Go to Top