susține

Articole must-have pentru ținute versatile de toamnă

Prima pagină » Articole must-have pentru ținute versatile de toamnă

Articole must-have pentru ținute versatile de toamnă

Ne aflăm iar în perioada aceea a anului când zilele devin mai scurte, iar dilema principală cu care ne confruntăm e „cu ce mă îmbrăcam eu oare anul trecut pe vremea asta?”. Ba e frig și plouă, ba iese soarele din nori și ne încălzește ca într-o zi de vară. Cu toții trecem prin acel moment în care combinațiile vestimentare sunt mai greu de făcut ca oricând, când memoria nu ne ajută să ne amintim ce ținute „de succes” am purtat cu un an în urmă și când magazinele ne fac cunoștință cu atâtea opțiuni încât nu mai știm de ce avem cu adevărat nevoie.

Ei, bine, noi avem soluția! Investiți în piese vestimentare-cheie, care vor transforma toamna într-un anotimp chic și se vor potrivi negreșit ținutelor din garderoba personală.

  • O salopetă

Ideală pentru vremea indecisă de afară, o salopetă cu pantalon lung și mâneci lungi – fie ea din jeans, din poliester sau din orice alt material mai plin – îți poate oferi un look interesant, în trend-uri. Combin-o cu bocancii de iarnă preferați, ia pe deasupra o geacă de piele ecologică și ești gata pentru o nouă zi!

  • Un trench

Să nu subestimezi niciodată puterea unui trench într-o culoare neutră! Acest obiect vestimentar nu va ieși niciodată din trend-uri și va fi un partener de nădejde atât în zilele calde de toamnă, cât și în cele ploioase și friguroase. Poate fi purtat (aproape) la orice și este fără doar și poate o investiție pe termen lung pentru o garderobă completă!

  • O rochie lungă

O rochie lungă, o pereche de botine și o jachetă cool = o ținută de toamnă pe care vei vrea să o porți înc-o dată și înc-o dată. Iar cum rochiile lungi sunt iar la modă, sugestia noastră este să arunci o privire prin garderoba ta sau să ne vizitezi la Bine Boutique. S-ar putea să găsești câteva comori pe acolo!

  • O pereche de jeans clasici

N-ai cum să dai greș cu o pereche de blugi clasici, cu o tentă vintage. Cu talie înaltă, într-o culoare ușor ștearsă, sunt ideali în combinație cu pulovere oversized, cămăși chic sau tricouri basic.

  • Un pulover tricotat, cu guler înalt

Știi ceva mai comod și mai călduros decât un pulover oversized cu guler înalt? Noi nu am descoperit altceva, așa că ne-am făcut dintr-un astfel de pulover aliatul nostru pentru zilele friguroase. Arată chic și tomnatic, merge cu blugi, fuste sau rochii, deci investiția este una bine gândită și cântărită.

Și iată cum, cu doar 5 obiecte vestimentare, ne-am adus garderoba în prezent și am pregătit-o pentru toamnă. Unele se află cu siguranță deja în dulapul fiecăruia, în timp ce altele își așteaptă cuminți pe umerașele de la Bine Boutique noii purtători. Vă așteptăm în vizită!

2021-08-19T11:40:40+00:00
Go to Top