susține

Cadouri de Crăciun sustenabile

Prima pagină » Cadouri de Crăciun sustenabile

Cadouri de Crăciun sustenabile

Crăciunul se apropie cu pași repezi și începem să simțim emoția sărbătorilor și dorința de a petrece cât mai mult timp alături de familie și de cei dragi.  Odată cu sărbătorile, profităm de starea de bine și de atmosfera relaxată pentru a ne gândi la idei de cadouri și pentru a aduce un strop de fericire cât mai multor persoane. De multe ori, când vine vorba despre cadouri, cădem pradă cu ușurință tentațiilor și cheltuim sume exorbitante pentru achiziționarea unor obiecte comune. Uneori uităm că putem alege să investim mai multă atenție în realizarea cadourilor chiar de către noi sau în niște idei care pot ajuta și oamenii din jurul nostru. Noi îți vom prezenta cateva cadouri de Crăciun sustenabile.

Suficient cu filosofarea, trecem la idei practice.

Cu un set de culori rezistente la transfer poți personaliza căni, tricouri sau trăistuțe. Voluntarii Crucii Roșii au făcut asta la Bine Boutique și rezultatul este foarte frumos. V-am povestit mai multe despre cadourile sustenabile de la Bine Boutique într-un articol trecut, pe care-l găsiți aici.

Bijuterii tematice

căni bine boutique

Poți confecționa bijuterii tematice fie din lemn colorat sau din pastă modelabilă și adăuga câteva elemente metalice pe care nu trebuie să cheltui sume mari. În schimb, vei investi foarte multă atenție pentru ca rezultatul final să fie pe placul tău. Noi am pregătit deja câțiva cercei și îi puteți găsi la noi la Boutique.

Poți dărui câteva pulovere de la Bine Boutique și adăuga câteva elemente cu tematică de Crăciun. Nouă ne plac fundițele și papioanele sau perlele adăugate pe mâneci și la baza gâtului.

Dacă prietenii tăi au un best friend patruped, poți modifica foarte ușor un pulover mai vechi într-o hăinuță de iarnă pentru plimbările lui pe afară.

Felicitări handmade – Cadouri de Crăciun sustenabile

Poți gândi niște modele simple de felicitări handmade pictate chiar de tine. Nu trebuie să fii foarte talentat pentru a realiza ceva extrem de reușit. Există tot felul de forme de care te poți folosi și poți face apel chiar și la hârtia de tip indigo. Important este efortul pe care îl depui în realizarea cadoului.

Sperăm că ideile noastre te vor ajuta să ieși din impas și că le vei pune în aplicare cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Te așteptăm la Bine Boutique dacă ai nevoie de inspirație!

2021-08-19T11:38:26+00:00
Go to Top