susține

Câte ținute poți obține cu doar 7 articole basic?

Prima pagină » Câte ținute poți obține cu doar 7 articole basic?

Câte ținute poți obține cu doar 7 articole basic?

Noi considerăm că  „less is more” și astăzi îți vom demonstra că poți obține multe ținute cu puține articole vestimentare basic, pe care cu siguranță le ai în dulap.

Cele 7 articole pe care titlul le menționează sunt următoarele:

  • O pereche de jeans
  • O bustieră/bralette
  • O fustă lungă în pliuri
  • O jachetă de blugi
  • Un tricou simplu
  • Un costum (sacou + pantaloni)
  • Un cardigan

Vom începe cu cele mai clasice combinații:

Tricou simplu + Jeans = rețeta perfecta, casual și comodă

Accesorizată cu o geantă și o pereche de mocasini/pantofi, această ținută poate fi transformată dintr-una basic, într-o ținută casual, elegantă.

Tricou + fustă lungă în pliuri = o combinație chic foarte actuală

Accesorizăm ținuta cu o geantă asortată, o pereche de sneakers, ochelari de soare și un lanț – voila! O combinație fashion de invidiat.

În plus, putem pune o jachetă de blugi peste acest outfit, schimbăm pantofii cu unii eleganți și obținem o nouă ținută ideală pentru o seară în sufragerie, la o cină preparată în casă și delicioasă din cale-afară.

Jeans + tricou + cardigan

O ținută business-casual, pe care o poți purta atât la cumpărături, cât și la birou.

Costum + tricou

Un costum elegant, un tricou, adăugăm o pereche de adidași și obținem un outfit versatil, perfect pentru o mulțime de ocazii.

Tricou + sacou + jeans

Încă o ținută business-casual pe care o putem purta fără problem atât la birou, cât și la o întâlnire, fiind foarte confortabilă și chic.

În continuare, vom trece la o serie de ținute ceva mai îndrăznețe:

Bustieră + Jeans + Cardigan

O ținută bold, dar perfectă pentru o seară casual în oraș. Simplă, dar de efect, o putem accesoriza cu niște lanțuri și o curea și look-ul nostru este complet!

Bustieră + Jeans + Jachetă de blugi

O ținută la fel chic, pe care o putem obține cu aceste articole vestimentare, perfectă pentru momentele când este răcoare afară, dar vrei să arăți inedit.

Desigur că mai există numeroase alte combinații pe care nu le-am inclus în lista noastră, dar vrem să îți lăsăm creativitatea să se joace la rându-i.

Sperăm că te-am inspirat cu acest articol și că acum vei ține cont de sintagma „less is more” când vine vorba de propriul șifonier!

2021-08-19T11:36:55+00:00
Go to Top