Noi considerăm că  „less is more” și astăzi îți vom demonstra că poți obține multe ținute cu puține articole vestimentare basic, pe care cu siguranță le ai în dulap.

Cele 7 articole pe care titlul le menționează sunt următoarele:

  • O pereche de jeans
  • O bustieră/bralette
  • O fustă lungă în pliuri
  • O jachetă de blugi
  • Un tricou simplu
  • Un costum (sacou + pantaloni)
  • Un cardigan

Vom începe cu cele mai clasice combinații:

Tricou simplu + Jeans = rețeta perfecta, casual și comodă

Accesorizată cu o geantă și o pereche de mocasini/pantofi, această ținută poate fi transformată dintr-una basic, într-o ținută casual, elegantă.

Tricou + fustă lungă în pliuri = o combinație chic foarte actuală

Accesorizăm ținuta cu o geantă asortată, o pereche de sneakers, ochelari de soare și un lanț – voila! O combinație fashion de invidiat.

În plus, putem pune o jachetă de blugi peste acest outfit, schimbăm pantofii cu unii eleganți și obținem o nouă ținută ideală pentru o seară în sufragerie, la o cină preparată în casă și delicioasă din cale-afară.

Jeans + tricou + cardigan

O ținută business-casual, pe care o poți purta atât la cumpărături, cât și la birou.

Costum + tricou

Un costum elegant, un tricou, adăugăm o pereche de adidași și obținem un outfit versatil, perfect pentru o mulțime de ocazii.

Tricou + sacou + jeans

Încă o ținută business-casual pe care o putem purta fără problem atât la birou, cât și la o întâlnire, fiind foarte confortabilă și chic.

În continuare, vom trece la o serie de ținute ceva mai îndrăznețe:

Bustieră + Jeans + Cardigan

O ținută bold, dar perfectă pentru o seară casual în oraș. Simplă, dar de efect, o putem accesoriza cu niște lanțuri și o curea și look-ul nostru este complet!

Bustieră + Jeans + Jachetă de blugi

O ținută la fel chic, pe care o putem obține cu aceste articole vestimentare, perfectă pentru momentele când este răcoare afară, dar vrei să arăți inedit.

Desigur că mai există numeroase alte combinații pe care nu le-am inclus în lista noastră, dar vrem să îți lăsăm creativitatea să se joace la rându-i.

Sperăm că te-am inspirat cu acest articol și că acum vei ține cont de sintagma „less is more” când vine vorba de propriul șifonier!