susține

Charity Shop-ul Bine Boutique, acum și online!

Prima pagină » Charity Shop-ul Bine Boutique, acum și online!

Charity Shop-ul Bine Boutique, acum și online!

Suntem bucuroși să anunțăm că, începând cu data de 17 iunie 2020, experiența Bine Boutique este disponibilă și în mediul virtual.

Cu ajutorul prietenilor noștri de la Innobyte, am construit un magazin online – shop.bineboutique.ro – unde veți putea găsi kit-urile noastre de prim ajutor,  precum și diverse produse promoționale Crucea Roșie și articole unicat realizate de voluntarii noștri la atelierele de reciclare creativă.

„Vrem să fim aproape de comunitate, mai ales în această perioadă care ne-a schimbat tuturor obiceiurile, dar și să integrăm avantajele tehnologiei în ecosistemul pe care noi îl construim. Fie că este vorba de trusele de prim ajutor sau de obiectele realizate de voluntarii Crucii Roșii din materiale reciclate, toate eforturile noastre au ca obiective educația pentru sănătate și responsabilitatea față de mediu și societate.”

Ana DERUMEAUX, antreprenor social Bine Boutique

FACEM BINE ȘI NE FACEM BINE!

În viziunea noastră, shop-ul Bine Boutique nu este un simplu magazin online, ci este locul care dă tonul faptelor bune. În vreme ce hainele într-o stare foarte bună, primite din donații, își așteaptă pe umerașe noii purtători în magazinul fizic din strada Biserica Amzei 29, hainele reciclate creativ te așteaptă în noul nostru magazin online, alături de alte produse la fel de dragi sufletului nostru.  

Iar pentru că nu vrem să stricăm surpriza, te lăsăm să descoperi chiar tu produsele de pe shop.bineboutique.ro, și îți vom prezenta aici doar doi prieteni tare, tare dragi nouă: țestoasa Titi și Doudou, care au grijă de mediu și oferă perechilor de jeans uzate o nouă șansă la viață și o nouă utilitate.

De asemenea, pentru cei care își doresc să facă BINE și să susțină proiectele noastre, am creat o secțiune specială de donații online. Prin doar câteva click-uri, ne vei ajuta să ducem mai departe faptele bune și să îi susținem constant pe cei care au cu adevărat nevoie de sprijin social.

Toate fondurile obținute din vânzarea articolelor unicat create de voluntarii Crucii Roșii sunt destinate proiectelor sociale și educaționale în comunitate.

2021-08-19T11:36:21+00:00
Go to Top