susține

Concursul Bine Boutique

Prima pagină » Concursul Bine Boutique

Concursul Bine Boutique

Da, ai citit bine titlul! În luna mai am adus la Bine Boutique brățările lui Adi Despot, pe care el le-a numit foarte frumos  lucky stage charms și am făcut un concurs pentru clienții noștri responsabili.

Totul a pornit de la o postare de-a lui Adi Despot, pe care îl admirăm și îl iubim, care sună așa: Bine Boutique este primul magazin caritabil al Crucii Roșii. Au tot felul de lucruri faine, de calitate și toți banii încasați sunt direcționați către acțiuni caritabile. Acolo găsești si My Lucky Stage Charms. Mie mi-au purtat noroc până acum, e timpul să ajungă la altcineva. Take a look: https://www.facebook.com/bineboutique/”.

Încărcate de energii pozitive și de mult noroc, brățările lui Adi Despot au ajuns în magazinul nostru și au așteptat cu nerăbdare să își găsească un nou purtător.

Concursul s-a desfășurat în perioada 8-22 mai, iar fanii Bine Boutique ne-au făcut o vizită și după o sesiune de shopping responsabil ne-au lăsat datele lor de contact. A urmat  tragerea la sorți pe care am făcut-o publică pe pagina noastră de Facebook, iar în urma acesteia, fericita câștigătoare a fost Mădălina Iba!

Știind că oamenii care ne trec pragul la Bine Boutique vor să facă o diferență și un mare BINE celor din jur, ne bucurăm că am putut să îi răsplătim cu un dram de noroc, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul brățărilor Lucky Stage Charms ale lui Adi. 

2021-11-03T11:06:11+00:00
Go to Top