susține

Cu ce ne îmbrăcăm acasă?

Prima pagină » Cu ce ne îmbrăcăm acasă?

Cu ce ne îmbrăcăm acasă?

De ceva vreme deja, ne-am luat angajamentul de a sta acasă pentru binele întregii comunități. Toate activitățile noastre de zi cu zi s-au mutat, așadar, acasă: lucrăm de acasă, facem cumpărături de acasă, gătim mai mult acasă și am înlocuit mersul la cinema cu multe filme savurate pe canapeaua confortabilă din sufragerie.

Cu toate astea, ne-am cam plictisit să purtăm doar pijamale și simțim câteodată nevoia de a ne aranja întocmai ca și cum am pleca spre birou sau în oraș. Aceasta este și recomandarea specialiștilor, care ne îndeamnă să ne menținem tabieturile zilnice pentru a reduce pe cât posibil sentimentele de anxietate și izolare pe care am putea să le resimțim.

Pentru că dorim să ne simțim și confortabil și să arătăm și bine, iată câteva idei de ținute pentru stat în casă, care o să ne schimbe dispoziția și o să ne mențină activi.

  • O pereche de colanți și un tricou basic: o combinație clasică, confortabilă și ideală pentru numeroase activități. Fie că faci sportul de dimineață, lucrezi sau te-ai pus pe gătit, această ținută nu o să te dezamăgească.
  • Un hanorac oversized și o pereche de pantaloni sport din jerseu: o ținută numai bună de savurat filme sau citit, pentru acele după-amiezi când parcă nici nu ai face nimic altceva.
  • O rochie casual, lejeră: chic & confortabilă, e potrivită pentru zilele cu call-uri, webinarii sau conferințe.
  • O cămașă oversized albă, din bumbac și o pereche de colanți trei sferturi: împreună cu perechea preferată de papuci de casă, cu părul prins lejer la spate și decorat cu o fundiță, poți obține un look de revistă, comod, ideal pentru o „ieșire” cu prietenii pe Skype sau Zoom.
  • O pereche de pantaloni tip palazzo și un top basic: noi am situa acest look la granița dintre office și casual, așadar vă puteți bucura de el atât „la biroul” instalat provizoriu în sufragerie, cât și în timpul micilor momente de relaxare.

Iar partea și mai bună este că aceste ținute simpatice vă vor fi de folos și atunci când lucrurile vor reveni la normal, iar noi ne vom relua ușor-ușor activitatea obișnuită.

Voi ce purtați azi acasă?

2021-08-19T11:37:34+00:00
Go to Top