susține

Cum poți să ne ajuți?

Prima pagină » Cum poți să ne ajuți?

Cum poți să ne ajuți?

Printre modalitățile în care îți poți petrece timpul liber se numără și voluntariatul.  El poate căpăta diferite forme și poate îngloba numeroase domenii de activitate. De la protejarea mediului înconjurător până la activități ludico-educative destinate copiilor, tinerilor sau adulților care provin din medii defavorizate, iubitorii acestei activități își pot pune cu adevărat amprenta asupra a ceea ce îi înconjoară și pot genera schimbări frumoase și cu impact pozitiv în comunitate.

La Bine Boutique, promovăm utilizarea responsabilă a hainelor și ne dorim ca acestea să ducă o viață cât mai lungă. Umerașele ne sunt ocupate cu haine cu poveste, iar îndemnul nostru pentru cei care ne trec pragul este să reutilizeze fiecare piesă vestimentară, dându-i o nouă viață.

În această călătorie în care ne-am îmbarcat, voluntarii Crucii Roșii – Filiala Sector 6 – joacă un rol mai mult decât vital. Ei sunt cei care fac lucrurile să ne întâmple și ajută ca, la începutul fiecărei zile, să existe numeroase obiecte vestimentare în magazinul nostru, în așteptarea unui nou purtător.

De la colectat donații și până la sortat, igienizat și selectat haine atât pentru Bine Boutique, cât și pentru celelalte proiecte caritabile semnate Crucea Roșie, voluntarii sunt cei care ne ajută să facem BINE.

Îți dorești să faci un BINE comunității în care trăiești și să duci mai departe îndemnul de a face BINE? Ești la un click distanță de a face parte din rândul voluntarilor Crucea Roșie – Filiala Sector 6. Înscrie-te aici și ia parte la activitățile de voluntariat pe care le organizăm. Printre ele, se numără și boutique-ul de pe Biserica Amzei 29, un loc în care BINELE și-a făcut casă.

2021-08-19T11:44:17+00:00
Go to Top