susține

Cum să folosești articole de vară în ținute de toamnă

Prima pagină » Cum să folosești articole de vară în ținute de toamnă

Cum să folosești articole de vară în ținute de toamnă

Toamna, vremea poate fi destul de capricioasă. Uneori suntem surprinși de zile călduroase, în care razele soarelui ne îndeamnă să ne îmbrăcăm mai subțire. Deși colecțiile din magazine se schimbă și parcă vor să ne acapareze cu tonuri de gri și de negru, din fericire, toamna încă mai putem folosi articole vestimentare pline de viață din anotimpul precedent.

La Bine Boutique ne place să fim cumpătați și să refolosim pe cât de mult posibil, de aceea în acest articol îți vom arăta cum folosim noi elemente din garderoba de vară pentru a crea ținute frumoase de toamnă!

Ținuta #1

Pentru că denimul este unul dintre cele mai versatile materiale, aceeași fustă denim poate fi folosită în mai multe anotimpuri. Noi am ales o fustă de lungime medie, cu un tricou alb de vară și un sacou de toamnă, an all time classic. Pentru a aduce o pată de culoare, am ales o eșarfă în nuanțe frumoase de toamnă. Poți adăuga și un trench lung în orice culoare și vei avea o ținută cool!

 

 

Ținuta #2

În a doua ținută am pornit de la o fustă de vară și de la aceeași eșarfă de mai sus, pentru a vă arăta că atunci când vine vorba despre modă, opțiunile sunt numeroase – cam la fel cum sunt permutările în matematică. Alături de un sacou realizat dintr-un material călduros și o cămașă în aceleași tonuri cu eșarfa, am creat o ținută chic, potrivită fie la un brunch, fie la birou.

 

Ținuta #3

Fusta ta vaporoasă de vară în culoarea preferată nu trebuie uitată în dulap! Alege-o ca piesă centrală și construiește o ținută pornind de la aceasta. Sfatul nostru este să alegi tonuri neutre,  care să nu concureze cu paleta cromatică aleasă. În exemplul de mai jos, paltonul cu animal print pune în evidență galbenul fustei, în vreme ce cămașa albă reprezintă elementul de legătură. Accesorizează ținuta cu un șnur negru la baza gulerului cămășii și cu o poșetă neagră și vei avea o ținută impecabilă!  

Sperăm că ți-au plăcut ținutele noastre și te așteptăm la Bine Boutique dacă vrei să îți reînnoiești garderoba cu haine cu poveste, la prețuri bune de tot!

2021-08-19T11:41:07+00:00
Go to Top