susține

Cum să îți reorganizezi dulapul

Prima pagină » Cum să îți reorganizezi dulapul

Cum să îți reorganizezi dulapul

Se spune că este foarte important ca înainte de fiecare sezon să ne reorganizăm dulapul.  Mai mult decât atât, rearanjarea constantă a garderobei te poate ajuta să îți reconsideri opțiunile înainte de a porni în căutarea altor haine.

Poți începe prin a aloca timpul necesar probării hainelor pe care nu le-ai mai purtat de ceva vreme. Apoi, vei putea hotărî ce articole se potrivesc cel mai bine cu restul din dulap și pe care le vei păstra. Dacă te-ai plictisit de ele, există întotdeauna o soluție. Le poți revalorifica cu ajutorul unui croitor care le poate schimba forma sau poate adăuga un element nou.

De cele mai multe ori, suntem tentați să alegem doar acele piese care ne sunt cel mai la îndemână, respectiv acelea care sunt așezate pe partea dreaptă a șifonierului sau pe raftul poziționat la nivelul privirii noastre. Încearcă să readuci umerașele care nu se află în partea favorită a garderobei tale aproape de celelalte, sau să repoziționezi îmbrăcămintea de pe rafturi, în așa fel încât să fie mai vizibilă.

Există momente în care din cauza faptului că nu știm cum să ne îmbrăcăm sau nu știm ce rochii, ce tricouri sau ce pantaloni ne mai vin, hotărâm să cumpărăm alte lucruri și dăm startul sesiunilor de shopping. Acesta este felul prin care fast-fashion la prețuri accesibile a devenit un stil de viață.

Din nefericire, supraconsumul de articole vestimentare și accesorii nu face decât să îngreuneze alegerea ținutelor. Mai mult decât atât, suntem tentați să credem că avem nevoie de mai mult loc pentru depozitare, deoarece nu facem decât să continuăm să acumulăm, fără a rezolva problema de bază. De aceea, sfatul nostru este să scoți la iveală hainele pierdute în dulap! Iar dacă ai îmbrăcăminte care se află într-o formă bună, întreabă un prieten dacă vrea să faceți schimb sau donează. E ușor să faci BINE. Nu arunca. Donează!

2021-08-19T11:44:29+00:00
Go to Top