susține

Cumpără de la BineBoutique

Prima pagină » Cumpără de la BineBoutique
Cumpără de la BineBoutique2021-10-06T13:12:28+00:00
Ziua Internațională a Carității

Hai la Bine Boutique, primul magazin caritabil al Crucii Roșii în România! La noi, numeroase hăinuțe frumoase își așteaptă noii purtători. Ne găsești de marți până sâmbătă, pe strada Biserica Amzei 29, în zona Piața Romană. O să ne recunoști după zecile de ilustrații care ne împânzesc vitrina și pereții și care poartă semnătura artistului Dan Perjovschi.

Vino la Bine Boutique și alege-ți haine cu un nou suflu de viață!

Drumul hainelor până la Bine Boutique

Te-ai întrebat vreodată cum ajung hainele pe umerașele Bine Boutique? Ei, bine, haide să îți povestim despre itinerariul acestora din vechiul lor cămin în boutique și, într-un final, la tine acasă.

Hainele primite de la donatori sunt, în primă instanță, sortate de voluntarii Crucii Roșii pe categorii și igienizate de curățătorii profesionale. O categorie poartă eticheta Bine Boutique și este formată din haine în stare excelentă, unele chiar noi. Ele nu sunt potrivite pentru a fi donate beneficiarilor sociali sau persoanelor sinistrate (de exemplu, rochii de cocktail, ținute office sau costume de gală). Întrucât arată ca scoase din țiplă, noi le reintroducem în circuitul de utilizare, le punem pe umerașele Bine Boutique și te așteptăm pe tine să arunci o privire și să îți alegi preferatele.

Go to Top