susține

Doriți pungă?

Prima pagină » Doriți pungă?

Doriți pungă?

E o întrebare pe care o auzim cu toții cel puțin o dată pe zi la cumpărături. Sau, mai bine spus, e un lucru pe care uităm să-l facem zi de zi și, de fiecare dată, mai cumpărăm una, pe care o aruncăm apoi în dulapul pe care cu toții îl avem în bucătărie și despre care facem glume de fiecare dată când avem ocazia.

„Nu există om care să nu aibă în casă o pungă cu pungi” e ceva ce-am zis marea majoritate dintre noi, la un moment dat.

Și tot așa, pe modul „repeat”, până când punga cu pungi se umple și se tot umple…

Există, însă, o soluție simplă și prietenoasă cu mediul înconjurător prin care putem să punem punct achiziției permanente de pungi de plastic: sacoșele din material textil. Simplu de transportat, trainice și încăpătoare, aceste sacoșe sunt o opțiune eco-friendly și, fără doar și poate, chic. Pot fi personalizate după pofta inimii, asortate ținutelor casual, oferind purtătorilor o notă hippie, boho-chic. În plus, pot fi purtate zi de zi în geantă, fiind partenerul ideal când vine vorba de cumpărăturile zilnice.

Ați văzut sacoșele noastre din material textil?

Pe strada Biserica Amzei 29, în inima Bucureștiului, șade primul magazin caritabil al Crucii Roșii Române: Bine Boutique. La noi, pe lângă hainele „salvate” din dulapurile celor care le-au dat uitării, puteți găsi și sacoșe din material textil realizate în colaborare cu Atelierul de Pânză. Înfrumusețate cu o frântură din arta lui Dan Perjovschi, care ne-a adus pereții și vitrina la viața cu ilustrații ce transmit mesaje inspiraționale, aceste sacoșe te vor însoți în excursia zilnică prin jungla urbană și-ți vor păstra toate cele necesare în siguranță.

În plus, vei putea răspunde ușurat cu un sincer „NU, mulțumesc!” la întrebarea de zi cu zi: „Doriți pungă?”.

2021-08-19T11:41:53+00:00
Go to Top