susține

5 ani de Bine Boutique

Prima pagină » 5 ani de Bine Boutique

5 ani de Bine Boutique

Acum 5 ani, în data de 18 septembrie 2018, am deschis pentru prima dată ușa Bine Boutique – primul magazin caritabil al Crucii Roșii din România.

Am avut parte de mii de clienți, am sortat mii de kg de haine și am transformat persoane vulnerabile în beneficiari BINE îmbrăcați. Cu ajutorul comunității, nu doar că am eliminat o mulțime de articole vestimentare din ciclul de poluare, dar am și dobândit super puterea de a-i ajuta pe cei care sunt mai puțin norocoși.

Pentru noi, Bine Boutique este locul în care se înfăptuiește binele. Misiunea noastră este să încurajăm consumul sustenabil și să schimbăm imaginea pe care oamenii o au despre utilizarea și reciclarea materialelor textile. Prin achiziția produselor de la Bine Boutique sunt susținute cauzele sociale ale Crucii Roșii Filiala Sector 6. Astfel, clienții și susținătorii noștri fac BINEx2, când trec pe la noi.

Magazinul nostru mic mereu a părut mai încăpător mulțumită clienților. Bine Boutique a strâns în jurul său o comunitate de oameni cu o dorință nemărginită de a face BINE.

În acești ani, renumitul artist Dan Perjovschi și-a pus amprenta pe pereții și în vitrina micului nostru charity shop din stradă Biserica Amzei, nr. 29.

Mesaje care îndeamnă la BINE au curs din penița artistului și au îmbunătățit făța întregului boutique. „Fă bine și fă bine”, „First aid second hand” sau îndemnuri precum „Come buy” încântă privirile clienților și trecătorilor. Detaliile intrigante îi „invită” înăuntru și îi îndemnă să facă o faptă bună. Mulțumim, Perjovschi Dan.

Mulțumim voluntarilor Crucea Roșie Română – Filiala Sector 6 București pentru miile de ore de voluntariat în cadrul sortărilor de haine.

Mulțumirile principale, însă, se adresează tuturor clienților noștri, indiferent de achiziția făcută de-a lungul existenței noastre. Fără susținerea pe care ne-ați acordat-o în acești ani, nu am fi putut continuă povestea acestui magazin caritabil.

Vă mulțumim pentru vizitele în magazin sau pe site și pentru toate faptele bune pe care le facem împreună. ❤️

2023-09-20T05:03:02+00:00
Go to Top