bine, Perjovschi! – performance caritabil la Bine Boutique

Miercuri, 3 aprilie, în jurul orei 14:00, pe strada Biserica Amzei 29 din zona Piața Romană, numeroase priviri erau țintite asupra lui Dan Perjovschi. Renumitul artist și-a pus amprenta pe pereții și în vitrina Bine Boutique, primul magazin caritabil al Crucii Roșii din România.

Mesaje care îndeamnă la BINE au curs din penița artistului și au schimbat fața întregului boutique. „Fă bine și fă bine”, „First aid second hand” sau îndemnuri precum „Come buy” au încântat privirile participanților și trecătorilor, i-au „invitat” înăuntru și i-au îndemnat să facă o faptă bună.

Acest performance caritabil este un prim eveniment dintr-o serie în cadrul căreia Bine Boutique își propune să invite numeroși artiști contemporani cunoscuți care să își pună amprenta personală asupra magazinului, în stilul artistic propriu. Dan Perjovschi, desenator, ilustrator, scriitor și jurnalist român, este primul artist care ne-a oferit sprijinul. Desenele cu care a înfrumusețat Bine Boutique sunt un mix de artă brută și graffiti, întruchipând în totalitate maniera nonconformistă de exprimare a acestuia.


Despre Bine Boutique

Ne intitulăm Bine Boutique și suntem primul magazin caritabil al Crucii Roșii Române.

Contactează-ne aici:

Adresă: strada Biserica Amzei nr. 29, București

Program: Marți – Sâmbătă: 10:00 – 19:00, cu pauză zilnică de igienizare între 13:30 – 14:00

Duminică: închis

Luni: închis (schimbarea colecției)

Email: bineboutique@crucearosie6.ro

Bine Boutique pe Social Media
În sprijinul proiectelor sociale ale:
Ultimele articole