susține

REGULAMENT CAMPANIE „Prelungește durata de viață a hainelor!”

Prima pagină » REGULAMENT CAMPANIE „Prelungește durata de viață a hainelor!”
REGULAMENT CAMPANIE „Prelungește durata de viață a hainelor!”2021-11-01T14:35:27+00:00

REGULAMENT OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

„Prelungește durata de viață a hainelor!”

 

Art.1 Organizatorul Campaniei Promoționale

  • Campania promoțională „Prelungește durata de viață a hainelor!” („Campania Promoțională”) este organizată de SOCIETATEA NAȚIONALĂ DE CRUCE ROȘIE DIN ROMÂNIA – FILIALA SECTOR 6 BUCUTEȘTI, persoană juridică română, cu sediul în Calea Plevnei , Nr. 204, sector 6, București, cod unic de înregistrare 1608927, denumită în continuare „Organizator”.
  • Regulamentul oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile din România, fiind disponibil pe site-ul bineboutique.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/bineboutique pe toată perioada de desfășurare a Campaniei Promoționale.
  • Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment oricare din condițiile stabilite în prezentul Regulament în perioada desfășurării Campaniei Promoționale, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.
  • Campania respectă prevederile OG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață.

Art.2 Denumire. Durată. Locul desfășurării

2.1. Campania Promoțională poartă denumirea „Prelungește durata de viață a hainelor!”.

2.2. Campania Promoțională se desfășoară între 02.11.202123.09.2022 în incinta magazinului social BINE BOUTIQUE situat în str. Biserica Amzei nr. 29, sector 1, București.

2.3. Promoția este valabila numai în limita stocului disponibil al produselor ce participă la prezenta Campanie Promoțională.

Art.3 Produse participante la Campania Promoțională

3.1. Obiectul Campaniei Promoționale îl reprezintă:

  • produsele comercializate în magazinul social BINE BOUTIQUE la categoria îmbrăcăminte și accesorii (denumite în continuare în mod individual „Produsul Campaniei Promoționale” şi în mod colectiv „Produsele Campaniei Promoționale”)
  • mostrele detergentului Perwoll oferite gratuit clienților, în condițiile menționate în prezentul Regulament.

3.2. Sunt eligibile pentru Campania Promoțională doar produsele campaniei promoționale achiziționate pentru prima dată pe durata acesteia, denumite „cumpărături noi”.

Art.4 Mecanismul Campaniei Promoționale

4.1. În perioada desfășurării Campaniei Promoționale clienții magazinului social BINE BOUTIQUE din str. Biserica Amzei nr. 29, sector 1, București, vor putea accesa beneficiile valabile în termenul menționat la art. 2.2.

4.2. În momentul cumpărării produsului/produselor dorite care se încadrează la definiția din art. 3.1, fiecare client va primi în mod gratuit o mostră (90ml) de detergent Perwoll,

4.3 Mostrele vor fi oferite în limita unui număr de 1 (unu) mostră pentru fiecare achiziție (bon fiscal) efectuată de client.

4.4. În plus față de mostra oferită cu titlu gratuit conform art. 4.2., pentru cumpărăturile în valoare de minim 100 lei pe un singur bon fiscal, clientul va primi în mod gratuit o sticlă (900 ml) de detergent Perwoll,

4.5. Produsele, atât mostra cât și sticla de detergent Perwoll vor fi oferite în limita disponibilității sortimentelor aflate în magazinul social BINE BOUTIQUE în ziua efectuării achiziției de către client, fără posibilitatea de a fi returnate și schimbate.

4.6. Campania Promoțională este valabilă doar în termenul indicat și nu va fi prelungită după încheierea perioadei anunțate.

4.7. Rezumat prevederi ofertă Campanie Promoțională:

Cumpărături <100 de lei  

  • 1 mostră (90 ml) detergent Perwoll gratuită/bon fiscal
Cumpărături >100 de lei
  • 1 sticlă (900 ml) detergent Perwoll gratuită/bon fiscal

Art.5 Scopul Campaniei Promoționale

5.1. Campania Promoțională încurajează comportamentul responsabil al clienților magazinului social BINE BOUTIQUE în privința prelungirii duratei de viață a hainelor, prin îngrijirea îndelungată a articolelor de îmbrăcăminte, în scopul protejării resurselor naturale folosite la producerea acestora și reducerea poluării mediului cu deșeuri textile.

Art.6 Garanția și politica de retur pentru produsele participante la Campania Promoțională

6.1. Igienizarea articolelor de îmbrăcăminte comercializate în perioada Campaniei Promoționale este asigurată, în conformitate cu normele legale, prin contractul de prestări servicii spălătorie-curățătorie încheiat de Crucea Roșie Română – Filiala Sector 6 cu Nufărul S.A.

6.2. Pe durata Campaniei Promoționale produsele comercializate care se încadrează la definiția din art. 3.1 nu vor putea fi returnate și schimbate cu alte produse care dau dreptul la beneficiile oferite clienților magazinului social BINE BOUTIQUE prin prezentul Regulament.

Go to Top