REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI “RED FRIDAY”

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI “RED FRIDAY”

Art.1    Organizatorul Campaniei Promoționale

1.1.     Campania promoțională “RED FRIDAY” („Campania Promoțională”) este organizată de SOCIETATEA NAȚIONALĂ DE CRUCE ROȘIE DIN ROMÂNIA – FILIALA SECTOR 6 BUCUTEȘTI, persoană juridică română, cu sediul în Calea Plevnei , Nr. 204, sector 6, București, cod unic de înregistrare 1608927, denumit in continuare „Organizator”.

1.2.     Regulamentul oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile din Romania, fiind disponibil pe site-ul www.bineboutique.ro/regulament-red-friday și pe pagina de Facebook Bine Boutique https://www.facebook.com/bineboutique pe toată perioada de desfășurare a Campaniei Promoționale.

1.3.     Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment oricare din condițiile stabilite în prezentul Regulament în perioada desfășurării Campaniei Promoționale, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.

1.4.     Campania respectă prevederile OG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață.

Art.2    Denumire. Durata. Locul desfășurării

2.1.      Campania promoțională poartă denumirea ”RED FRIDAY”.

2.2.      Campania promoțională se desfășoară între 27.11.2020  10:00 – 28.11.2020 19:00 în incinta magazinului social BINE BOUTIQUE situat în str. Biserica Amzei, Nr. 29, sector 1, București.

2.3.      Promoția este valabila numai în limita stocului disponibil al produselor ce participă la prezenta Campanie Promoționala.

Art.3    Produse participante la Campania Promoțională

3.1.       Obiectul Campaniei Promoționale îl reprezintă produsele comercializate în magazinul fizic Bine Boutique la categoria îmbrăcăminte (denumite în continuare în mod individual “Produsul Campaniei Promoționale” şi în mod colectiv “Produsele Campaniei Promoționale”), în condițiile menționate în prezentul Regulament.

Art.4   Mecanismul Campaniei

4.1.        In perioada desfășurării campaniei clienții care vizitează magazinul fizic Bine Boutique din str. Biserica Amzei, nr. 29 vor putea accesa beneficiile valabile în termenul menționat la art. 2.2.

4.2.      În momentul identificării produsului/produselor dorite care se încadreaza la definiția din art. 3.1 clienții nu vor plăti pretul afișat în cadrul expozițional, ci vor putea să îl obtină contra unei donații de minimum 10 lei.

4.3.      Pentru fiecare donație de 10 lei în urna securizată se poate obține un singur produs precum acesta este definit la art. 3.1.

4.4.      Clienții care vor dori să obțină mai multe produse precum sunt acestea definite la art. 3.1 vor trebui să doneze minimum 10 lei pentru fiecare articol în parte pe care vor să-l înstrăineze din magazinul Bine Boutique.

4.5.      Campania RED FRIDAY este valabilă doar în termenul indicat și nu va fi prelungită dupa încheierea perioadei anunțate.

Art.5   Scopul Campaniei

5.1.      Donațiile colectate în urma Campaniei RED FRIDAY sunt alocate programului social Cădița Bebelușului ( www.crucearosie6.ro/cadita-bebelusului).

Art.6   Garanția

6.1.      Igienizarea articolelor de îmbrăcăminte, în conformitate cu normele legale, este asigurată prin contractul de prestări servicii curățătorie încheiat de Crucea Roșie — Filiala Sector 6 cu Nufărul S.A.


Despre Bine Boutique

Ne intitulăm Bine Boutique și suntem primul magazin caritabil al Crucii Roșii Române.

Contactează-ne aici:

Adresă: strada Biserica Amzei nr. 29, București

Program:

Luni: închis (schimbarea colecției)

Marți – Sâmbătă: 10:00 – 19:00, cu pauză zilnică de igienizare între 13:30 – 14:00

Duminică: închis

Email: bineboutique@crucearosie6.ro

Bine Boutique pe Social Media
În sprijinul proiectelor sociale ale: