susține

Second-hand vs. magazinele din mall

Prima pagină » Second-hand vs. magazinele din mall

Second-hand vs. magazinele din mall

Vechi versus nou. Second-hand versus mall. Există numeroși adepți ai ambelor opțiuni, oameni care optează cu vehemență fie pentru second-hand, fie pentru mall sau oameni indeciși, care nu au încă o părere foarte bine conturată pe acest subiect. Un lucru este cert, însă: magazinele second-hand se bucură de o popularitate imensă în rândul unor grupuri diverse de oameni. De la fashion victims la oameni care militează pentru binele mediului înconjurător, de la oameni care nu-și alocă multe resurse financiare pentru astfel de cumpărături până la cei care se plictisesc repede de opțiunile din garderobă, pentru fiecare dintre aceștia, second-hand-urile sunt un tărâm fermecat, plin de comori încă nedescoperite, cu mult potențial, care merită o nouă șansă la viață.

De ce mall?

Când ești în căutarea unor ținute care să corespundă ultimelor trenduri, primul loc care vine în minte este mall-ul. Agregator al celor mai populare magazine, mall-ul oferă tuturor cumpărătorilor numeroase opțiuni vestimentare, în funcție de stil, vârstă sau trenduri. Fiecare magazin în parte reinterpretează cele mai noi tendințe, le adaptează stilului general de brand și le transpun în colecțiile lor. În plus, magazinele din mall oferă o gamă largă de culori, mărimi și modele pentru fiecare dintre noi în parte, spre deosebire de magazinele de tip second-hand, unde produsul este disponibil într-o singură mărime sau culoare

De ce second-hand?

Alese cu grijă și atenție, magazinele second-hand pot ascunde adevărate comori în materie vestimentară. De la piese mult îndrăgite din colecții trecute, la haine unicat, vintage și cu un aer diferit de tot ceea ce există la momentul actual pe piață, aceste descoperiri îți pot colora ținutele și te pot ajuta să obții un look eclectic, chic, care va întoarce cu siguranță multe priviri și va genera multă admirație.

Cumpărând de la second-hand, contribuim la minimizarea impactului negativ pe care industria textilă o generează asupra mediului înconjurător. De cele mai multe ori, hainele pe care le descoperim în magazine de tip second-hand sunt într-o formă bună și mai pot fi purtate fără griji câțiva ani de acum încolo. Reintroducerea lor în circuit este de apreciat, mai ales când această variantă a fost aleasă în detrimentul achiziției unui produs similar, nou-nouț, dar la un preț semnificativ mai mare. Odată adoptat la scară largă, acest obicei de cumpărare poate conduce la reducerea risipei de resurse în materie de textile.

Cumpărăturile de la second-hand sunt, de asemenea, prietenoase cu bugetul pe care îl avem pentru astfel de achiziții. Numeroase haine de marcă pot fi găsite în astfel de magazine la prețuri foarte accesibile, într-o stare bună, gata să fie purtate multă vreme de acum înainte.

2021-08-19T11:36:34+00:00
Go to Top