susține

Spiritul Crăciunului la Bine Boutique

Prima pagină » Spiritul Crăciunului la Bine Boutique

Spiritul Crăciunului la Bine Boutique

La Bine Boutique, spiritul Crăciunului a poposit încă de când Dan Perjovschi ne-a trecut pragul și a „împodobit” vitrina cu ilustrații și mesaje de Crăciun. Însă desenele nu sunt singurele care au făcut din Bine Boutique o destinație pentru iubitorii sărbătorilor. De câteva zile, magazinul s-a umplut de cadouri care mai de care mai frumoase, realizate de către voluntarii de la Crucea Roșie – Filiala Sector 6. Curioși de ce v-au pregătit? Haideți să aflăm împreună!

Cercei crăciunești

Nicio ținută de sărbători nu e completă fără o pereche de cercei tematici. Realizați manual de către voluntarii Crucii Roșii. Acești cercei sub formă de brăduți decorați pot fi un cadou ideal pentru cineva drag.

Trusele de prim ajutor

Deja nu mai e o noutate, găsiți la Bine Boutique truse de prim ajutor realizate împreună cu prietenii noștri de la remesh. Sunt colorate, simpatice și pot fi un cadou prietenos cu mediul înconjurător primit de la un Secret Santa grijuliu. Iar partea nostimă: pot fi utilizate și pe post de trusă de make-up sau trusă de depozitare a produselor de îngrijire personală.

Căni pictate în spiritul Crăciunului

E decembrie, deci e oficial sezonul băuturilor calde, băute pe-ndelete lângă bradul de Crăciun. Iar la Bine Boutique vă așteaptă numeroase căni frumos pictate în spiritul sărbătorilor de iarnă, numai bune de luat acasă și de-mpărțit celor dragi.

Felicitări pentru cuvinte alese

Un cadou fără câteva vorbe așternute pe-o hârtie e ca prima zi de Crăciun fără zăpadă: parcă lipsește ceva. Dacă te-ai plictisit de clasicele felicitări pe care le vezi an de an prin librării, hai la Bine Boutique! Am pregătit câteva felicitări aparte, atent realizate de către voluntarii noștri, care vor aduce cu siguranță zâmbetul pe buze oamenilor dragi din viața ta.

Perne vesele

La Bine Boutique, te ajutăm să-nveselești fiecare colțisor de casă. Am multe perne „omidă”, numai bune de așternut pe pervaz, care vor da un aer jucăuș întregului decor de sărbătoare. Așadar, care pernă să fie? 

2021-08-19T11:38:52+00:00
Go to Top