susține

Târg de BINE

Prima pagină » Târg de BINE
  • Targ de bine

Târg de BINE

Târg de BINE la Sheida Coffee & Stories

În data de 18 mai, vom fi prezenți la Sheida Coffee & Stories, în cadrul primului târg al antreprenorilor sociali din România: Târgul de BINE.

Începând cu ora 11, ne vedem pe strada Ion Câmpineanu nr. 23 să transformăm împreună shopping-ul în fapte bune.

Sheida Coffee & Stories este o cafenea socială care redirecționează profitul 100% către o entitate medicală din România, Policlinica Socială Baba Novac. Antreprenoriatul social este un mod de a face afaceri privind dincolo de profit, cu obiectivul de rezolvare a unor probleme de ordin social/problemele unei societăți.

Ne-am născut în septembrie 2018 și am pornit la drum cu o dorință nemărginită de a schimba imaginea pe care oamenii o au despre utilizarea și reciclarea materialelor textile. Într-o societate consumeristă, unde oamenii cumpără pe bandă rulantă din dorința de a avea mai mult, noi punem punct și o luăm de la capăt cu o altă mentalitate. Ne intitulăm Bine Boutique și suntem primul magazin caritabil al Crucii Roșii Române. Ne dorim să insuflăm în oameni obiceiul de a consuma mai responsabil, chiar și atunci când vine vorba de haine.

Facem parte dintr-un proiect mai amplu al Crucii Roșii – Filiala Sector 6, numit  „Comunitate implicată, resurse protejate”, susținut inițial prin Fondul IKEA pentru Mediul Urban, finanțat de IKEA România și gestionat de Fundația Comunitară București.

 

2021-11-10T11:36:05+00:00
Go to Top