Dragă cititorule,

Cu toții știm că accidentările minore pot apărea chiar și atunci când decidem să ne petrecem o zi liniștită acasă. Iar cum unele dintre aceste mici incidente pot fi tratate și între cei patru pereți ai locuinței noastre, o trusă de prim ajutor se numără negreșit printre lucrurile pe care e musai să le avem prin preajmă.

Desigur, trusele de prim ajutor pot fi foarte diverse și pot conține de la minimul necesar la numeroase tipuri de pansamente de diferite mărimi, precum și alte instrumente medicale de folos în situații cu adevărat urgente. Când vine vorba de o trusă de prim ajutor standard, însă, noi suntem de părere că aceasta trebuie să conțină:

✔️ O pereche de mănuși chirurgicale de unică folosință
✔️ O mască chirurgicală de protecție
✔️ Două feșe de tifon steril
✔️ Un flacon cu apă oxigenată
✔️ Un set de comprese sterile
✔️Un set de plasturi
✔️ Un set de bandaje triunghiulare
✔️ Un fluier de avertizare

Vestea bună este că, la Bine Boutique, luna decembrie a venit cu un cadou pe măsură: trusele de prim ajutor realizate împreună cu prietenii noștri de la remesh. Obținute din materiale reciclate – mesh-uri și bannere publicitare – aceste truse de prim ajutor sunt pe cât de bine echipate, pe atât de simpatice și de prietenoase cu mediul înconjurător.

Iar cum sezonul de Secret Santa este în toi, noi suntem de părere că o astfel de trusă poate fi un cadou unicat și pe cinste pentru cei dragi.

Le găsești și ne găsești la Bine Boutique, pe strada Biserica Amzei numărul 29.

Cu drag,

Echipa Bine Boutique