susține

Tu de unde îți cumperi hainele?

Prima pagină » Tu de unde îți cumperi hainele?

Tu de unde îți cumperi hainele?

Cu toții urmărim ultimele tendințe în materie de haine și de cele mai multe ori, ne dorim să fim în pas cu moda și să deținem suficiente ținute pentru a ne evidenția stilul vestimentar și a ne pune în lumină personalitatea. Cine spune, însă, că hainele trebuie să fie „cu etichetă”? De câte ori nu ți s-a întâmplat să primești o rochiță de la o prietenă care și-a făcut ordine în dulap și a constatat că ție ți s-ar potrivi mai bine? Așa cum hainele de la prieteni pot fi purtate, la fel de bine pot fi purtate și hainele pre-loved din magazinul caritabil Bine Boutique.

Dacă eziți să cumperi dintr-un magazin care nu vinde haine „cu etichetă”, gândește-te că orice colecție nouă are o durată de viață mai scurtă decât ți-ai dori și că nu toate hainele rezistă provocării timpului. Unul dintre obiceiurile „nesănătoase” de consum este acela de a cumpăra articole vestimentare de câteva ori pe lună, articole care ajung mai apoi să fie uitate în adâncimile dulapului. Ce poți face pentru a evita astfel de situații?

Merită să plătești prețul unui tricou pe care îl vei purta doar de câteva ori? Soluții mai avantajoase sunt multe. Poți cumpăra haine în perioada reducerilor sau te poți orienta către magazine de tip outlet. La fel de bine poți cumpăra haine dintr-un magazin caritabil.

Noi suntem de părere că piesele din magazinele care comercializează haine pre-owned au o poveste care merită rescrisă și atent alese, te pot scoate din tipare.  Totul ține de felul în care reușești să potrivești texturile și culorile și de cât de bine creezi linii care se potrivesc corpului tău.

Tu de unde îți cumperi hainele?

Dacă te-am pus pe gânduri, te invităm în primul magazin caritabil al Crucii Roșii – Filiala Sector 6. La noi vei găsi articole foarte trendy și prietenoase cu mediul înconjurător, iar suma plătită pe acestea va fi direcționată pentru proiectele sociale ale Crucii Roșii Române.

Fă shopping responsabil! Fiecare schimbare începe cu tine. 

2021-08-19T11:44:50+00:00
Go to Top